Actie-abonnement AmericA Magazine

Het reizen is weer op gang gekomen. Weliswaar onder de nodige voorwaarden, maar we kunnen weer op pad. In Noord-Amerika heeft Canada de grenzen al geopend en naar verwachting zal USA in november weer toeristen gaan toelaten. Kortom, het is weer tijd om te gaan plannen voor een toekomstige reis naar Canada of USA en alvast wat weg te dromen.

Om de ‘herstart’ wat interessanter te maken, hebben we in deze bijzondere tijd een bijzondere en eenmalige actie voor nieuwe abonnees in het leven geroepen. Als u nu een nieuw jaarabonnement neemt op AmericA Magazine (Nederland € 24,99 per jaar/Belgische abonnees € 30,99* per jaar), dan krijgt u de laatste 2 kwartaaledities gratis thuisgestuurd.

Uw jaarabonnement (4 kwartaaledities) gaat pas in met de wintereditie 2021 die rond 3 december a.s. zal verschijnen, maar u krijgt nu al meteen de zomereditie en de herfsteditie (die nu in de winkel ligt) gratis thuisgestuurd. Dan ontvangt u direct en gratis zo’n 160 pagina’s over uw favoriete bestemming en daarna bent u ook nog eens verzekerd van de komende 4 kwartaaledities!

En voordat we het vergeten te vermelden: als abonnee krijgt u ook nog:

  • De nieuwe kwartaaleditie als eerste in de bus
  • Gratis toegang tot de digitale editie
  • Kans op diverse prijzen via winacties

Geïnteresseerd?

Ga naar www.americamagazine.nl/abonnement en vul bij de actiecode in: 2EXTRNRS

En alvast veel leesplezier over USA & Canada toegewenst met 6 kwartaaledities van AmericA Magazine!

De actie is geldig tot 15 november 2021.
*Belgische abonnees betalen een toeslag van € 6,00 i.v.m. hogere portokosten