Een hapje en een drankje in een van de bouwerijen in Louisiana

De brouwerijen in Louisiana zijn de perfecte locatie om een heerlijke maaltijd te combineren met een lokaal biertje. Zo kan je bij Utility Brewing Company een houtoven pizza goed combineren met een biertje naar keuze. De Ruston Home Pie is een echte aanrader. Deze pizza is belegd met tomatensaus, mozzarella, prosciutto, geroosterde rode paprika, scharrelei, asiago (kaas) en rucola. Voor de zoetekauwers staat ook de Nutella pizza op het menu!

Louisiana

Bij de Broken Wheel Brewery in Marksville is de Spring Bayou Blonde Ale een populair biertje die vaak gecombineerd wordt met de huidgemaakte Cajun favorieten zoals de Pecan Crusted Crab Cakes, Shrimp & Grits, Twice-Cooked Fried Chicken of een van de burgers.

Arnaudville’s Bayou Teche Brewing bieden zelf gebrouwen bieren aan zoals Swamp Thing of Cinco de Bayou en fantastische houtoven pizza’s zoals Six Million Dollar Muffuletta of de Children of the Maque Choux.

Voel je weer kind met de Cow Catcher Chocolate Milk Stout van Old Rail Brewing in Mandeville en combineer deze met wat kleine hapjes zoals de wings, jalapeno cheese curds, pretzels met mosterd of een blackened gator mac and cheece.

Bij Port Orleans Brewing Co in New Orleans kan je genieten van de Mexicaanse keuken. Geniet van de nacho’s, quesadillas, taco’s of een van de andere Mexicaanse heerlijkheden samen met een Dorada Mexican Style Lager.