Moonshine en meer bij Crystal Ridge Distillery in Arkansas

Als je een bezoekje brengt aan de Crystal Ridge Distillery in Hot Springs krijg je de kans om de Moonshine van Arkansas te ontdekken. Naast een educatieve tour door de brouwerij kan je ook een proeverij doen en meer leren over de geschiedenis van Moonshine in deze regio. Wat veel mensen bijvoorbeeld niet weten is dat in de tijd van Al Capone en Owney Madden, zij niet alleen naar Garland County kwamen voor de badhuizen en de casino’s, maar vooral om handel te drijven in Moonshine!

Arkansas

Een bezoekje aan deze distilleerderij is een bijzondere ervaring. Bezoekers kunnen leren over de interessante geschiedenis tijdens het genot van een hapje, een drankje en de gezinsvriendelijke sfeer van het gerenoveerde gebouw uit 1920. Het interieur is in landelijke stijl en brengt je helemaal terug naar de geschiedenis rond het verbodstijdperk.

Arkansas

Moonshine en Whiskey zijn de handelsmerken van Crystal Ridge Distillery, die zelf het recept hebben ontwikkeld. Op dit moment bieden ze 14 smaken aan, die verschillen van koffie tot appels en zelfs bacon. De smaken zijn samen met een lokaal bedrijf ontwikkeld om alle ingrediënten zo lokaal mogelijk te houden.