USA Bike Tours – Leer Amerika écht kennen en maak een fietstour tijdens je vakantie!

14 november 2019

“Fietsen in Amerika, kan dat eigenlijk wel?”, vraag jij je misschien af. Ja, dit kan zeker!
De Amerikaanse landschappen zijn ongeëvenaard en de fietsroutes van onze tours zijn mooi, afwisselend en veilig. Het fietsen wordt in Amerika serieus genomen en ook Amerikanen gaan vaak op fietsvakantie in eigen land. Een fietstour is daarom voor buitenlandse toeristen een uitstekende manier om de lokale cultuur en bevolking beter en van dichtbij te leren kennen.

USA Bike Tours heeft een ruim aanbod aan fietstours door Amerika en Canada, het hele jaar door. Ben je op zoek naar een dagtocht, of juist een echte uitdaging van een maand lang? Ga je individueel of liever met een groep? Altijd al in een tentje onder de sterrenhemel willen slapen, of toch liever compleet verzorgd in een hotel? Alles is mogelijk, en wij helpen graag mee om een passende tour te vinden.

Speciaal voor jou als bezoeker van de website van AmericA Magazine hebben wij een leuke actie! Boek je voor 1 mei 2020 een fietstour bij www.usabiketours.com, dan ontvang je € 20,- korting plus het boek ‘Amerikanen Fietsen Niet’ van Gijs van Middelkoop* (t.w.v. € 19,-). Vermeld hiervoor bij uw boeking de kortingscode UBT20. *OP = OP