Op reis naar IJsland én Atlantisch Canada

Combineer deze zomer de pracht van Atlantisch Canada met de ruige natuur van Zuid-IJsland in één reis! Met BBI Travel vlieg je eerst met Icelandair naar Reykjavík om te genieten van het beste wat Zuid-IJsland te bieden heeft, van de beroemde Blue Lagoon tot het Thingvellir nationale park en de Gullfoss-waterval.

Papegaaiduikers in IJsland_Foto Camille Seaman
Papegaaiduikers in IJsland
Foto: Camille Seaman

Dompel je onder in het felblauwe warme water van IJsland’s geothermale spa en beleef de uitgestrekte wildernis van het land tijdens de Golden Circle-dagexcursie, de populaire route langs hoogtepunten zoals Geysir.

North Mountain Scenics in Oost-Canada
North Mountain Scenics in Oost-Canada
Foto: BBI Travel

Je vervolgt je reis naar Halifax in Canada, voor een prachtige autorondreis langs de idyllische kustlijn van Nova Scotia.

Meat Cove in Nova Scotia
Meat Cove in Nova Scotia
Foto: BBI Travel

Je verblijft in New Brunswick en op Prince Edward Island. Onderweg heb je alle tijd om de pittoreske vissersdorpjes te bezoeken en de écht verse vis te proeven waar dit gebied om bekend staat. Stop vooral ook even bij Peggy’s Cove, de meest gefotografeerde vuurtoren van Canada.

Tijdens een inclusieve wandeltour door Charlottetown leer je alles over Prince Edward Island en de rol die de kleinste provincie gespeeld heeft in Canada’s geschiedenis.

Maak je autorondreis door Atlantisch-Canada compleet met een ritje langs de steile kliffen van het populaire Cabot Trail, één van de mooiste autoroutes van Noord-Amerika.

Kortom, een onvergetelijke vakantie. Je boekt het bij BBI Travel .

Foto boven artikel: Zuid-IJsland (foto: BBI Travel)