Zomereditie 2022 AmericA Magazine is nu uit!

Met de grenzen van Canada en Amerika weer geopend voor bezoekers, is de redactie van AmericA Magazine afgelopen kwartaal alweer diverse keren de Atlantische Oceaan overgestoken voor het maken van nieuwe verhalen. Veel daarvan zijn terug te vinden in de nieuwe zomereditie. Waar gaan we allemaal deze keer naartoe?

Oklahoma_State
Oklahoma State

We trekken over het Elvis-pelgrimspad van Memphis, Tennessee naar Tupelo, Mississippi. Natuurlijk voert Paul Simons Graceland de playlist voor deze roadtrip aan.

I'm going to Graceland
Graceland

In Oklahoma vervolgen we onze reis door The Sooner State, waar Route 66 zijn thuisbasis vindt. Nog méér roadtrips: in het Canadese Alberta trekken we naar het zuiden richting Waterton Lakes National Park. Een rit om van te watertanden.

Hannibal_Mark Twain
Mark Twain

In Hannibal, Missouri treden we in de voetsporen van zijn beroemdste inwoner: de schrijver Mark Twain. In Atlanta zoomen we in op het Centennial Olympic Park in het hartje van Georgia’s hoofdstad. In New Mexico gaan we op zoek naar de fictieve Mr. White van Breaking Bad. En in Coney Island, slechts een uurtje met de metro vanuit NYC, vermaken we ons in America’s Playground.

Summer_Solstice_Ottawa
Suner Solstice in Santa Barbara

Naast de mooiste reisbestemmingen ook nu weer aandacht voor ‘andere’ zaken, zoals de Summer Solstice (solstice betekent zonnewende) in California’s Santa Barbara en Canada’s hoofdstad Ottawa, de iconische gele schoolbussen, Superman, Batman & Spider-Man, de legendarische muziek- en entertainmenttempel Madison Square Garden, Amerika’s befaamdste muziekpodium Hollywood Bowl en de beruchte bokspartij tussen Mike Tyson en Evander Holyfield, beter bekend als The Bite Fight. Tot slot ook nog nieuwe boeken, mooie winacties en spraakmakende columns, zoals die van Tom Kleijn, tv-presentator en oud-correspondent in Amerika.

AmericA Magazine is vanaf 10 juni 2022 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.americamagazine.nl/abonnement.