Lente-editie 2022 AmericA Magazine is nu uit!

Met de grenzen van zowel Canada als USA weer geopend voor bezoekers, heeft de redactie alweer heerlijk kunnen reizen. En we zullen niet de enigen zijn, want de belangstelling voor beide landen is enorm. Maar of u zelf nu wel of niet op reis gaat, de nieuwe lente-editie van AmericA Magazine staat weer boordevol met nieuwe verhalen.

Vancouver_Daytrips
Vancouver

Wat te denken van Vancouver? Misschien wel de mooiste stad van Canada. Maar beperk u niet tot alleen downtown, want de directe omgeving is ook fraai. De mooiste dagtrips zetten we op een rij. In Canada laven we ons ook aan maple syrup, het amberkleurige goud van de esdoorn, een belangrijk icoon van Canada: niet voor niets prijkt het esdoornblad op de nationale vlag.

OKC_Tulsa
Tulsa

In Amerika treden we dit keer vooral buiten de gebaande paden. In Mississippi een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden van de hoofdstad Jackson. In Oklahoma een ‘duo-stedentrip’ naar Oklahoma City en Tulsa.

Flatiron_Building
Flatiron Building

New Jersey is ook zo’n onbekende en aan de hand van Bruce The Boss Springsteen verkennen we deze staat. In New York City dit keer géén aandacht voor het Empire State Building of het Chrysler Building, maar het onbekendere en strijkijzervormige Flatiron Building. En in Daytona, Florida rijden we rustig over het strand en scheuren over het beroemde racecircuit.

Renaissance_Festival_
Renaissance Fair

Naast de mooiste reisbestemmingen ook nu weer aandacht voor ‘andere’ zaken, zoals de National Western Stock Show in Denver, het fenomeen Renaissance-festivals in Texas, Aretha Franklins Amazing Grace, de iconische Wurlitzer-jukebox, de New Yorkse traditie Ticker Tape Parade waarmee ‘helden’ worden geëerd met tonnen papiersnippers, het Lincoln Memorial, The Godfather die Abraham ziet, nieuwe boeken, mooie winacties en de column van Tom Kleijn, tv-presentator en oud-correspondent in Amerika.

AmericA Magazine is vanaf 11 maart 2022 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.americamagazine.nl/abonnement