Wintereditie 2021 AmericA Magazine is nu uit!

Zowel Canada als USA hebben de grenzen weer geopend voor bezoekers. Met de nodige maatregelen kan er weer gereisd worden. Maar of u zelf nu wel of niet op reis gaat, de nieuwe wintereditie van AmericA Magazine staat weer boordevol met nieuwe verhalen. Waar gaan we allemaal deze keer naartoe?

Op de grens van Ontario, Canada en New York, USA trekken we een plastic poncho aan bij de spetterende Niagara Falls, één van de beroemdste en grootste watervallen ter wereld.

Niagara_Falls

In Florida’s Crystal River maken we kennis met een verrassende andere kant van The Sunshine State, inclusief zeekoeien.
In San Francisco gaan we aan de hand van de wereldberoemde auteur Jack Kerouac op zoek naar de beat generation.

Jack_Kerouac

In Mississippi vervolgen we de verkenningstocht door deze Zuidelijke staat: deze keer langs de Blues Trail, Country Music Trail, Freedom Trail, Writers Trail en Mound Trail.

Mississippi_Trails

In Canada gaan we verder met de zoektocht naar het Franstalige deel van het land: het Canada waar je vous tegen zegt.

En we raken al in de kerststemming in deze wintereditie. In North Pole, Alaska gaan we langs bij de Kerstman die hier woont, gaan we dieper in op de kerstklassieker Rudolph the Red-Nosed Reindeer en schrijven een traditionele Christmas Letter, een typisch Amerikaanse traditie die zo’n zestig jaar geleden ontstond en nog steeds voortduurt tot aan de dag van vandaag.

North_Pole_Alaska

Naast de mooiste reisbestemmingen ook nu weer aandacht voor ‘andere’ zaken, zoals onder meer het ArtoCade Festival in Colorado, het Indian Summer Festival in Wisconsin, The Tiny House Movement, Little miss America, nieuwe boeken, mooie winacties en de column van Tom Kleijn, tv-presentator en oud-correspondent in Amerika.

Indian_Summer_Festival_Milwauke

AmericA Magazine is vanaf 3 december 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? Je kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.americamagazine.nl/abonnement.