Herfsteditie 2021 AmericA Magazine is nu uit!

Vanaf 7 september kan er eindelijk weer gereisd worden naar Canada. We tellen nog wel de dagen af naar de opening van de Amerikaanse grenzen. In de nieuwe herfsteditie van AmericA Magazine gaan we sowieso op reportage naar beide landen. Waar gaan we allemaal deze keer naartoe?

We gaan verder met pionieren op de Alcan, zoals de Alaska Highway ook wel wordt genoemd. In dit tweede en afsluitende deel rijden we van het Canadese Whitehorse, Yukon naar het Amerikaanse Fairbanks, Alaska.

Alcan
Alcan

En er komen nog meer roadtrips aan bod. Zo rijden we door de Amerikaanse deelstaten Idaho, Montana, Wyoming, North Dakota en South Dakota, ook wel The Great American West genoemd.

Great_American_West
Mount Rushmore National Memorial

In New Mexico doorkruisen we de staat van noord naar zuid en van oost naar west. In Mississippi volgen we Highway 61 die de machtige Mississippi River volgt. En in Canada gaan we op zoek naar het Franstalige deel van het land: het Canada waar je vous tegen zegt.

Mississippi (River)
Mississippi River

Naast de mooiste reisbestemmingen ook nu weer aandacht voor ‘andere’ zaken, zoals de Great Reno Balloon Race in Nevada, Halloween in Wisconsin, het feest van San Gennaro in New York City, American Songbook met Beyoncé, de Ukelele, het vrolijke gitaartje uit Hawaï, de herdenking van de aanslag op het World Trade Center twintig jaar geleden, nieuwe boeken, mooie winacties en de column van Tom Kleijn, tv-presentator en oud-correspondent in Amerika.

American_Songbook_Beyoncé
Byoncé

AmericA Magazine is vanaf 10 september 2021 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen en via onze eigen webshop: Reisbladenkiosk.nl. Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? Je kunt hier meteen een nieuw abonnement afsluiten: www.americamagazine.nl/abonnement.