Zomereditie 2020 AmericA Magazine is nu uit!

Wanneer de Amerikaanse en Canadese grenzen weer opengaan voor toeristen is nog niet duidelijk, maar we tellen de dagen al af. Daarom was het zo lekker om te kunnen werken aan de nieuwe zomereditie van AmericA Magazine, want zo konden we toch nog even (virtueel) rondreizen door de VS en Canada.

Wat te denken van architectuurhoofdstad Chicago, waar AmericA’s Jan Donkers afgelopen najaar nog naartoe trok? Of van St. Louis, Missouri? Deze toegangspoort naar het Amerikaanse westen, gesymboliseerd door de beeldbepalende Gateway Arch, staat bekend om z’n drie B’s: blues, baseball en bier.

In Wyoming hebben we een Close Encounter met Devils Tower. Even buiten Minneapolis gaan de deuren open bij Paisley Park Studios, het muziekwalhalla van Prince. En omdat Amerika bij uitstek een camperparadijs is, geven we tips over de mooiste bestemmingen voor een camperreis.Zijn we Canada vergeten? Natuurlijk niet! We gaan verder met deel drie van de roadtrip door Canada’s prairieprovincie Saskatchewan. Op Vancouver Island keken we de ogen weer uit met zoveel natuurschoon. Hier ben je omringd door ruige kusten, fraaie stranden en woeste golven. De ontmoeting tussen land en water is het beste dat Canada te bieden heeft.

Al uitgelezen? Geen probleem, want er nog zoveel méér te lezen in de zomereditie. In American Songbook nemen we evergreens, muzikale iconen en songs, die een tijdgeest belichamen onder de loep.

Deze keer When The Saints Go Marching in, rechtstreeks uit Louis Armstrongs hart. In Amerika zijn ze al decennialang de vaste late avondprogrammering: de Late Night Talkshow. Zijn deze dead or alive? Maar ook volop aandacht voor onder meer het Maine Lobster Festival, het honderdjarige jubileum van de NFL en het vrouwenkiesrecht in de VS, het bijzondere Crystal Bridges Museum of American Art in Arkansas, het plaatsje Nederland in Colorado en Curious George: al meer dan 75 jaar groeien generaties Amerikaanse kinderen op met dit nieuwsgierige aapje.

De nieuwe zomereditie 2020 van AmericA Magazine is vanaf 12 juni 2020 voor € 6,99 verkrijgbaar in de winkel in Nederland en Vlaanderen. Voor een overzicht van de verkooppunten in Nederland klikt u op vindverkooppunten.

AmericA Magazine is ook (zowel de papieren versie als de digitale versie) te bestellen via onze webshop: www.reisbladenkiosk.nl. Ook oudere edities zijn hier verkrijgbaar.

Liever een abonnement en elk kwartaal de nieuwe editie als eerste in de bus of de app, wat bovendien ook nog eens goedkoper is? U kunt hier meteen een nieuw abonnement (zowel de papieren versie als de digitale versie) afsluiten: www.americamagazine.nl/abonnement.